Samen sterk, maar volledig persoonlijk

VVWonen Voordeel platform

VVWonen biedt een voordeel-platform voor mensen op wat gevorderde leeftijd.  We zoeken gezamenlijk naar verrassende, gunstige en soms noodzakelijke producten en services, die wij u op deze site presenteren. Altijd met een mooi voordeel voor u! VVWonen U kunt er van profiteren op het moment dat u dat wenst of nodig heeft.  

Direct Contact:

026 384 55 55

Grotere letters

A-
A
A+

Over VVWonen

VVWonen in het kort

VVWonen biedt een voordeel-platform voor mensen op wat gevorderde leeftijd. VVWonen presenteert allerlei gunstige aanbiedingen en verrassende ideeën, unieke producten, gedegen advies of een hoge mate van service. U kunt hiervan profiteren op het moment dat u dat wenst of nodig heeft. Laat u nu al verrassen en bouw met uw ideeën ook mee aan een zo goed mogelijk platform.

Uw voordelen op een rijtje:

Verrassend en aantrekkelijk voordeel

Op ieder aanbod ontvangt u een korting, voordeel en/of service.

Vrijheid en vrijblijvend

Het is volledig aan u of u gebruik hier maakt van aanbiedingen. Mocht u dit wensen dan verzorgt VVWonen dat uw aanvraag bij de aanbieder terecht komt die uw aanvraagt dan passend opvolgt. Ook dan is het nog steeds volledig aan u of u uiteindelijk gebruikmaakt van een voordeel. 

Gerenommeerde leveranciers

Wij selecteren leveranciers die met respect met hun klanten omgaan. Deze zijn verwoord in hun algemene of leverings voorwaarden. Het aanbod en de levering zoals getoond op deze website of in het Voordeelmagazine vindt plaats onder verantwoording van deze betreffende aanbieder. VVWonen is hierin geen partij.  Mits anders aangegeven kunt u tot 31 december 2012 uw aanvraag indienen. Wel geldt er altijd een op=op beperking.

Duidelijkheid

Alle aanbiedingen zijn duidelijk, makkelijk en op dezelfde wijze gepresenteerd, zodat u deze makkelijk kunt beoordelen. Bij vragen kunt u ons altijd bellen op 026-3845555. 

Privacy

Wij vragen naar uw contact gegevens om uw voordeel voor u te verzorgen. Wij zullen uw informatie met grootste zorg behandelen. Zie ook onze Algemene voorwaarden hierover .Wel zal uw informatie met de aanbieder(s) van uw keuze worden gedeeld, zodat deze u van dienst kan zijn. Behalve deze door u zelf aangevraagde informatie, worden uw gegevens niet met derden gedeeld

Op maat

Uw aanbod kan meer op maat worden gemaakt, indien u besluit abonnee te worden. Voor meer informatie hierover zie verder op deze site

Aanbiedingen per categorie

Website


Hoofdmenu

Mijn voordeel

Aanbieders

Over VVWonen


Gebruik

Hoe werkt VVW?

1-2-3-aanvragen

Privacy

Voorwaarden

Het Aanbod


Genieten

Gemak

Gezondheid en Advies

Contact


Verloting

Publicaties

Telefoon


026 384 55 55

Op werkdagen van 8.00 tot 18.00 uur en op
zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur